Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
przemekuk napisał:
jasta102 napisał:

jakie to jest okrutne
prawdzie i smutne
gdzie tu przed tymi kurwami i chujami teraz jeszcze da się uciec

Nie bój się nie nazjeżdża się chujów i kurew i ci tej Norwegii nie podpierdolą.
Tak na dobrą sprawę to współczuję Ci chłopie...Musi być bardzo cięzko żyć takiemu zakompleksionemu dupkowi.

Poki co, to ty ujawniasz swoje kompleksy, skoro poczuwasz sie do takich epitetow

Jasta napisal, ze nie da sie uciec przed takimi wyrazeniami, a nie przed takimi ludzmi
.... ale jezeli ty uwazasz, ze takim jestes, to widocznie masz racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
oppland napisał:
przemekuk napisał:
jasta102 napisał:

jakie to jest okrutne
prawdzie i smutne

W oczy tez mówisz ludziom to samo czy na samą mysl że możesz wpierdol dostać od razu masz zbroję zafajdaną?
Tak na dobrą sprawę to współczuję Ci chłopie...Musi być bardzo cięzko żyć takiemu zakompleksionemu dupkowi.
Tutaj tez nie brakuje Polaków za których wstyd ale nie oprzyszło mi do głowy nazywać kogoś kurwą lub chujem tylko dlatego że jest z Polski.Wręcz przeciwnie zawsze przybije piątkę temu co nie wstydzi się do Polaka mówić po polsku.

wyzywa od róznych...a sam dzieci ma...wstydzic sie powinien a my możemy wstydzić się za niego bo sam reprezentuje te kurwy i chuje własnym jadem....

Frustraci tak maja...nic nie poradzisz na to.
Jak znam życuie to w necie się spina a w zyciu codziennym jak szczur przenika kanałami żeby przypadkiem mu ktoś tego tępego łba nie zlał.Jak juz wyląduję w NO to osobiście go zaproszę żeby mi nawtykał od kurew i chui.Najlepiej niech weźmie ze sobą kupe kasy bo leczenie w Norwegii chyba darmowe nie jest.Zwłaszacza dobry stomatolog co poskłada jak należy coś co wcześniej się szczęką nazywało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
Makaryna napisał:
przemekuk napisał:
jasta102 napisał:

jakie to jest okrutne
prawdzie i smutne

Poki co, to ty ujawniasz swoje kompleksy, skoro poczuwasz sie do takich epitetow

Jasta napisal, ze nie da sie uciec przed takimi wyrazeniami, a nie przed takimi ludzmi
.... ale jezeli ty uwazasz, ze takim jestes, to widocznie masz racje

Jest takie powiedzenie że najgorszy ptak co w swoje gniazdo sra.Nigdzie nie napisał że chodzi mu o wyrażenia...Napisał że chce uciec przed kurwami i chujami.Pewnie jeden z tych co się jeszcze dobrze norweskiego nie nauczył a już zdążył jak się poprawnie po polsku wysłowić.
To tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przemekuk napisał:
Jak juz wyląduję w NO to osobiście go zaproszę żeby mi nawtykał od kurew i chui.Najlepiej niech weźmie ze sobą kupe kasy bo leczenie w Norwegii chyba darmowe nie jest.Zwłaszacza dobry stomatolog co poskłada jak należy coś co wcześniej się szczęką nazywało
dobrze wezmę samochód i cię z lotniska podrzucę
może dam radę
ostatecznie wygrałem kiedyś
batalionowe zawody w podnoszeniu ciężarów
a był to batalion BiBu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:
Jak juz wyląduję w NO to osobiście go zaproszę żeby mi nawtykał od kurew i chui.Najlepiej niech weźmie ze sobą kupe kasy bo leczenie w Norwegii chyba darmowe nie jest.Zwłaszacza dobry stomatolog co poskłada jak należy coś co wcześniej się szczęką nazywało
może dam radę
a był to batalion BiBu

Cięzary mają to do siebie że nie biją..zobaczymy czy naprawdę przyjedziesz czy tylko kłapiesz bo internet wszystko przyjmie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przemekuk napisał:
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:
może dam radę
a był to batalion BiBu

Cięzary mają to do siebie że nie biją..zobaczymy czy naprawdę przyjedziesz czy tylko kłapiesz bo internet wszystko przyjmie....

zaręczam ci, że bicia nie będzie
przynajmniej jeśli ja zdążę trafić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:
jasta102 napisał:
przemekuk napisał:
może dam radę
a był to batalion BiBu

widzę że "kolegi" sie dowcipy trzymaja tak noworocznie he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:

Moze jakas ustawka

Np. Stara, zgnila emigracja na swiezutką (do 2 lat pobytu) i przyjezdzajacych.

SNR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
PRZEMYSLAW pogorzelec
(przemekuk)
Nowicjusz
NorgeMatrix napisał:

Moze jakas ustawka

Np. Stara, zgnila emigracja na swiezutką (do 2 lat pobytu) i przyjezdzajacych.

SNR

Dobra ustawka nie jest zła...Tylko idea trochę do dupy.Co ma wspólnego ile kto na emigracji? Wedle tych kryteriów musiałbym byc po stronie tego lebiegi bo już 8 lat w PL nie mieszkam.

Moze zrobić taką ustawkę że po jednej stronie ci co dumni są z bycia Polakami a po drugiej tych wszystkich frajerów co na Polaków plują.Wtedy to tak...Pierwszy jestem do tej imprezy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przemekuk napisał:

Moze zrobić taką ustawkę że po jednej stronie ci co dumni są z bycia Polakami a po drugiej tych wszystkich frajerów co na Polaków plują.Wtedy to tak...Pierwszy jestem do tej imprezy

domyślam się Polacku , że chętnie byś szedł w pierwszej linii
tej liczącej 92%
przeciwko 8%
czyli dobrze ci z kur wielu pasuje iść w pierwszym szeregu w 11 na jednego
czyli jak ostatnie oficjalne dane pokazały
92% dumnych z bycia Polakami
8% się tego wstydzi
tylko durniu zastanów się dlaczego tyle lat musisz być za granicą a nie w swojej Polsce pusty polski łbie
pewnie przez Tuska
żydów
ruskich
albo cyklistów
won do budy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok